Flyg å far

Vissa reser extremt mycket, det kan vara att man har ett jobb som kräver att man flyger en del eller det kan vara att man är pensionär och vill ägna all sin lediga tid till nya upplevelser. Oavsett vad är det så är man intresserad av att hitta de bästa flygpriserna i butik eller på webben, därför är det en bra idé att i tid före resan jämföra flygpriserna på en jämförelsesida, det finns några, momondo, skyscanner och www.flyg.nu. Det är sajter som garanterar dig att hitta alla flygbiljetter för det resmålet som du söker efter, flygresorna är sorterade i pris men du kan också välja att sortera på flygtid och andra parametrar som är av intresse när du ska iväg.

Ett exempel, när jag skulle boka flyg till Gotland i somras kollade jag först på Malmö Avioations hemsida, eftersom det var de jag vill resa med. Det var väldigt dyrt eftersom flyget gick redan dagen därpå. Jag kollade då in på en flygjämförelsesida och kunde då se att resebyåerna hade samma resa men 1000 kr billigare. Jag sparade alltså en tusenlapp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>