Reseguide Australien

Planerar man att resa så långt som till Australien så är det en god idé att läsa på om sitt resmål innan. f fall som helst så gör ni helt rätt i att valt Australien som er destination! Vi har själv varit där och kan nästan garantera att det blir en av er bästa resa. Australien bjuder in till mycket, landet är så pass stort att hela 17 stycken Sverige får plats och det är därför bra att läsa på, precis som vi gjorde innan vi reste. Det finns många sevärdheter och saker man ska ha gjort innan man lämnar landet, så som att testa någon av Australiens många vingårdar (hela 60 stycken!) i t ex Barossa Valley, Ayers Rock, den gigantiska sandstenen som nästan lyser rött i solnedgången, Operahuset i Sydney, dyka i stora barriärrevet är ett måste!

Landet är stort, vi skulle faktiskt vilja säga enormt och vi kan bara tacka Destination Australien för deras reseguide om Australien!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>